Over ons 

Youri en de draken

Onze missie is om technologie vóór onze kinderen te laten werken nu, en in de toekomst. Open Youri wil kinderen gezond laten opgroeien in een wereld waarin technologie in balans is met menselijke waarden. 

Dat is een draak van een vraagstuk, want wat betekent dit precies? Dit speelt zich af op individueel niveau, in de opvoeding, op school en in onze samenleving als geheel. Het vraagt dus iets van ons allemaal. We willen dit samen onderzoeken en begrijpen. Open werken we aan Youri.

Waardevolle samenwerkingen

Lukida

Met OpenYouri hebben we een blended learning framework ontwikkelt voor Digitale Geletterdheid. Dit framework gebruiken we als basis voor het lesgeven in digitale geletterdheid vanuit het maakproces.

Open Youri traint de vakdocenten van Lukida om vanuit hun creative achtergrond tot lessen te komen geschikt voor groep 5 t/m 8. Daarnaast hebben we project Alpha Youri ontwikkeld, een lesmethode geschikt voor groep 7 / 8 om op hetzelfde niveau digitaal geletterd de overstap naar het voortgezet onderwijs te kunnen maken.

De betrokkenheid van webstrateeg Rob Hoeijmakers is voor Open Youri essentieel en zeer waardevol. Op deze manier blijft Open Youri actueel en innovatief op het gebied van digitale- en systeemtechnologieën. In samenwerking met zijn expertise stemmen we de AI-chatbot optimaal af op de doelgroep, in dit geval de leraren, en in de toekomst op de opvoeders.

Maya Schmuki

Mede-oprichter van Open Youri

Met mijn passie voor creativiteit en mijn expertise in digitale geletterdheid, draag ik bij aan de ontwikkeling van een AI-chatbot die leraren en opvoeders inspireert en ondersteunt bij het ontwerpen van boeiende leerervaringen. Samen zetten we stappen om de toekomst van onderwijs op een nieuwe manier vorm te geven.

Helen Gras

Mede-oprichter van Open Youri

Vanuit mijn creativiteit en oplossingsgerichtheid onderzoek ik manieren die kinderen betrekken bij het vormgeven van hun toekomst in relatie tot technologie, en vooral AGI. De ontwikkelingen waar we in zitten, nodigen ons uit om goed te kijken naar hoe je jezelf hier doorheen begeleidt. Met deze kennis kunnen we de verandering brengen die de toekomst van onze kinderen nodig heeft.

Het is geen vertrouwen in technologie. Het is vertrouwen in mensen.

(Steve Jobs)

Contact

Kerkstraat 310
1017 HC Amsterdam
info@openyouri.nl
06-24577572

Open Youri

Youri

Opvoeden

Onderwijs

Over ons

Blog

Privacybeleid

Netwerk partners

Samenwerking Lukida

© Open Youri 2024

Scroll naar boven