AI-chatbot Youri

Welkom bij chatbot Youri, jouw interactieve AI tool voor digitale geletterdheid.

Youri is een nieuw adaptief leermiddel dat docenten bijstaat in het ontwikkelen van lessen over digitale geletterdheid. Een AI Chatbot die je helpt bij het creëren van boeiende en effectieve lesplannen en leerlijnen. Youri biedt je toegang tot een schat aan actuele kennis en informatie over digitale ontwikkelingen in het onderwijs, lesideeën, oefeningen, inspiratie en meer.

Youri is open

AI-chatbot Youri is op dit moment een werkende prototype en wordt nu gevoed met kennis en informatie en getraind op interactie en gesprek. Doordat Youri gebruikmaakt van AI, blijft Youri leren. Alle beschikbare kennisbronnen, ervaringen en interacties worden automatisch ingezet om docenten nog gerichter en persoonlijker te helpen bij het integreren van digitale geletterdheid in het curriculum en de eigen lessen.

Youri wordt ethisch ontworpen met educatie, gelijkwaardigheid en veiligheid als uitgangspunten. Door de betrokkenheid van een toegewijd team, bestaande uit vakexperts digitale geletterdheid, mediaprofessionals, vakdocenten, digitale experts, en AI-specialisten blijft Youri zich ontwikkelen en verbeteren zodat het kan gaan uitgroeien tot een volwaardige digitale (sparring-) partner voor docenten en later ook opvoeders.

 

Groei samen met Youri 

Youri is een adaptief leermiddel, het past zich aan op de laatste digitale ontwikkelingen, waardoor de leraar snel op urgente thema’s kan inspelen.

Vanaf 1 september gaat de betaversie live en kan Youri daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Leraren van verschillende onderwijsniveaus en vakgebieden zullen dan uitgenodigd worden om zelf in gesprek te gaan met Youri over hoe zij digitale geletterdheid op een goede manier in hun eigen lesprogramma kunnen integreren.

Wil jij als een van de eersten kennismaken met AI chatbot Youri en deel uitmaken van een vernieuwend project om digitale geletterdheid in het onderwijs te bevorderen? Meld je dan nu aan voor beta Youri, de open testfase. Samen groeien we toe naar een gezonde digitale toekomst voor alle kinderen.

Meld je nu aan voor de beta-testfase

Contact

Kerkstraat 310
1017 HC Amsterdam
info@openyouri.nl
06-24577572

Open Youri

Youri

Opvoeden

Onderwijs

Over ons

Blog

Privacybeleid

Netwerk partners

Samenwerking Lukida

© Open Youri 2024

Scroll naar boven